Betalen

Betalingsmethoden

Wij bieden je verschillende betalingsmethoden. Als je internetbankieren hebt via de ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Regiobank, SNS Bank, Friesland Bank, Fortis Bank of ASN Bank, is betalen met iDeal de makkelijkste en snelste betalingsmethode voor jou.

Onderstaand een overzicht van de verschillende betalingsmethoden die De Man - Werkendam aanbiedt. Je kunt zelf per bestelling aangeven op welke manier je wenst te betalen.

Hoe werkt betalen met iDeal?

Als je internetbankiert bij de ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Regiobank, SNS Bank, Friesland Bank, Fortis Bank of ASN Bank kun je betalen via iDeal. iDeal volgt dezelfde procedure als internetbankieren. Je hebt je eigen bankpas nodig als identificatiemethode. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betalingsmethode.

Je herkent de iDeal betalingsmethode aan het volgende logo:

Jouw voordeel:

  • iDeal is een bekende online betalingsmethode
  • Betalen via veilige software
  • Je hebt de bestelde producten snel in huis
  • Geen extra kosten 

Hoe werkt betalen via PayPal?

Je kunt gemakkelijk een gratis PayPal account openen op de PayPal website. Om te betalen koppel je de bankpas of creditkaart van jouw rekening aan je PayPal account. Je hoeft geen geld op je PayPal account te zetten, want de betaling wordt direct geincasseerd via je bankpas of creditkaart. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van PayPal als betalingsmethode.

Jouw voordeel:

  • Betaling via veilige software
  • Je hebt de bestelde producten snel in huis
  • Geen extra kosten

Hoe werkt betalen via Creditkaart?

Wij accepteren Mastercard en Visa. Je voert je creditkaart gegevens in via een veilige SSL server welke herkent kan worden aan de sleutel aan de bovenkant van de pagina. We zullen je bestelling leveren zodra het creditkaartbedrijf de betaling heeft goedgekeurd. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van deze betalingsmethode. Je betaalt alleen de kosten voor het gebruik van je creditkaart welke door je creditkaartbedrijf zijn opgesteld.

Jouw voordeel:

  • Je betaling verloopt via een veilige SSL server. (SLL-EV Certificaat)
  • Je hebt de bestelde producten snel in huis
  • Geen extra kosten.

Hoe werkt vooraf betalen per bank?

Als u voor deze wijze van betalen kiest, ontvangt u bij uw orderbevestiging onze bankgegevens waarop u het bedrag van uw bestelling kunt overmaken.
 

Hoe werkt betalen onder rembours?

Als u voor deze wijze van betalen kiest, moet u bij aflevering aan de bezorger het factuurbedrag betalen. De extra kosten die aan deze betaalmethode verbonden zijn is € 7,50.