Catalogus munten

Catalogus munten nodig?

Bent u op zoek naar een catalogus munten? Zowel in de winkel als in onze webshop kunt u onze gehele collectie zien. Wij hebben een duidelijke en overzichtelijke webshop waar u per onderdeel precies kunt zien wat wij in onze collectie hebben. Van catalogus munten hebben wij een ruim en divers aanbod. U vindt bij ons alles voor de verzamelaar! Door onze jarenlange ervaring weten wij waarover wij praten. U kunt bij ons terecht als u een beginnende verzamelaar bent maar ook als u uw verzameling wilt uitbreiden. Wij hebben verschillende soorten en maten van catalogus munten in onze collectie. Daarnaast hebben wij ook verschillende insteekhoezen die u makkelijk en snel aan uw bestaande album kunt toevoegen. Jaarlijks breiden wij ons assortiment uit. Bent u nog op zoek bent naar een ontbrekende postzegel of munt? Wij gaan samen met u op zoek naar het ontbrekende stukje om uw collectie compleet te maken!

Hartberger munthouders zelfklevend of om te nieten 
   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten
 
Hartberger bestseller
   
Bonus punten bij elke bestelling
   

Breed aanbod catalogus munten

Wij hebben een groot en divers aanbod aan catalogus munten, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en verschillende catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en EDB-bladen. Onze muntenalbums moeten perfect aansluiten op uw collectie en daarom hebben wij een ruim assortiment. Uw munten collectie is een unieke collectie waar voorzichtig mee omgegaan moet worden. Catalogus munten is daarvan een belangrijk onderdeel. De manier waarop de munten gepresenteerd worden zegt vaak iets over de verzameling. Onze albums zorgen ervoor dat uw munten niet beschadigen. Wij leveren alleen de beste kwaliteit albums en dat maakt De Man – Werkendam uniek. Wij leveren albums waar u jarenlang mee kunt doen en waar u trots op kunt zijn.  

Online bestellen van uw catalogus munten

Uit ons ruime en diverse aanbod kunt u online uw gewenste product bestellen. Alle producten zijn in onze webshop te vinden. Bij een bestelling boven de 50 euro is de verzending gratis. U kunt ook de producten zelf komen bekijken in onze vestiging in Werkendam. Daar is altijd een deskundige medewerker aanwezig die u kan voorzien van de nodige informatie. Iedere medewerker heeft dezelfde passie als u en geeft u graag advies op maat. Bent u op zoek naar een specifiek product en kunt u het bij ons in de collectie niet vinden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar het ontbrekende product. Wij zorgen ervoor dat het product bij ons geleverd wordt en u weer verder kunt met verzamelen.