Catalogus postzegels

Catalogus postzegels online kopen

Lindner postzegelinsteekalbumsHier vindt u alle postzegel insteekalbums en losse postzegel insteekbladen van Lindner.

De postzegel insteekalbums hebben wij onderverdeeld in:

Van deze uitvoeringen zijn diverse soorten leverbaar met witte en zwarte bladen.

Ook zijn ze leverbaar in diverse diktes zoals 6(12), 8(16), 12(24), 16(32), 20(40), 24(48),  30(60) en 32(64) bladen(bladzijden).

Enkele witte insteekalbums met 32/64 blader(blz) zijn leverbaar met een middenscheiding.

Catalogus postzegels assortiment

Heeft u een catalogus postzegels nodig? Bent u op zoek naar een map voor uw postzegels? Zoekt u een catalogus postzegels voor uw brede verzameling? Bent u op zoek naar een online webwinkel die u kan voorzien van prachtige verzamel-mappen? Zoekt u niet verder! Bij De Man - Werkendam bent u aan het juiste adres voor al uw producten die een postzegelverzamelaar nodig heeft! In onze webwinkel bieden wij u een ruim aanbod aan van verschillende postzegelalbums. In onze webshop kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen. U krijgt bij ons gratis verzending bij bestellingen boven de 50 euro. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. 

Brede collectie catalogus postzegels 

Bij De Man - Werkendam bieden wij u een ruim aanbod in catalogus postzegels. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van onze producten. Bij De Man - Werkendam vindt u een ruim aanbod in verschillende soorten en maten postzegelalbums. Een echte verzamelaar heeft een postzegelalbum nodig. In een postzegelalbum kunt u gemakkelijk al uw gespaarde postzegels verzamelen. Door gebruik te maken van een postzegelalbum kunt u veilig en netjes uw mooie collectie opbergen. Daarnaast heeft u al uw verzamelde postzegels snel bij de hand en heeft u uw postzegels netjes geordend. Hierdoor blijven uw postzegels goed intact! De Man - Werkendam verkoopt alle benodigdheden die een verzamelaar nodig heeft. Denkt u aan mappen voor munten, postzegels, bankbiljetten, penningen en FDC enveloppen. 

Over De Man - Werkendam

Sinds 1942 is De Man - Werkendam voor u dé groothandel in postzegelalbums en muntenalbums. De Man - Werkendam is opgericht in Dordrecht. Na een aantal jaren is het bedrijf naar Werkendam verhuisd. Sinds 1995 verkoopt De Man - Werkendam producten van Hartberger, Mandor en Unie. De verkoop, opslag en distributie van onze producten vindt plaats vanuit ons mooie pand in Werkendam. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar benodigdheden voor uw munten en postzegelverzameling. In de loop der jaren hebben wij onze collectie steeds verder uitgebreid en zijn wij ervan overtuigd dat u uw gewenste benodigdheden zeker bij ons zult vinden. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan een kijkje op onze website. Heeft u vragen over onze producten dan horen wij dit graag. U kunt ons per e-mail en telefonisch bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook uw vraag aan ons stellen via ons online contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.