Catalogus voor postzegels

Catalogus voor postzegels online kopen

Lindner postzegelinsteekalbumsHier vindt u alle postzegel insteekalbums en losse postzegel insteekbladen van Lindner.

De postzegel insteekalbums hebben wij onderverdeeld in:

Van deze uitvoeringen zijn diverse soorten leverbaar met witte en zwarte bladen.

Ook zijn ze leverbaar in diverse diktes zoals 6(12), 8(16), 12(24), 16(32), 20(40), 24(48),  30(60) en 32(64) bladen(bladzijden).

Enkele witte insteekalbums met 32/64 blader(blz) zijn leverbaar met een middenscheiding.

Catalogus voor postzegels bestellen

Een catalogus voor postzegels is een pre voor de postzegelverzamelaar! Bent u op zoek naar een catalogus voor postzegels? Of bent u op zoek naar een uitbreiding voor uw postzegelalbum? Dan bent u bij De Man - Werkendam aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod aan in verschillende postzegelcatalogi. U bent bij ons verzekerd van goede kwaliteit en een snelle service. Vindt u het lastig om de juiste catalogus voor postzegels te bestellen? Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste producten. Wij vertellen u graag wat de passende mogelijkheden voor u zijn. 

Divers aanbod catalogus voor postzegels

De Man - Werkendam heeft voor u een groot en divers aanbod in catalogus voor postzegels. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere producten aan onze online collectie toegevoegd. Sinds 1942 zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten. Sinds die tijd kunt u bij ons terecht voor verschillende producten die een must zijn voor de postzegelverzamelaars onder ons. Wij verkopen producten van verschillende merken. Ook voor muntenalbums bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt bij ons producten van Mandor, Unie, Lindner, Hartberger, Michel, Hawid en Kobra. Ons aanbod is zeer breed en divers. Mede hierdoor zijn wij voor u dé online webwinkel voor al uw benodigdheden voor het verzamelen van uw postzegels. 

Waarom een catalogus voor postzegels?

Een catalogus voor postzegels beschermt uw postzegels tegen vuil, water en andere nare ongelukjes. In de loop der jaren heeft u een ruime verzameling gecreëerd of u start net met het verzamelen van uw postzegels. U bent trots op uw verzameling! Door uw postzegels netjes op te bergen in een catalogus blijven uw postzegels langer intact en goed. U kunt uw catalogus overal mee naartoe nemen zonder dat uw postzegels eruit kunnen vallen. Spaart u in de loop der jaren nog meer postzegels? Dan kunt u bij ons navul-mapjes kopen. Zo kunt u iedere keer uw album aanvullen en wordt uw verzameling nog groter! 

Meer weten over de producten van De Man - Werkendam?

Bent u benieuwd wat wij u nog meer kunnen bieden? U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen en koffers. Ook voor benodigdheden en catalogi voor uw munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en EDB-bladen kunt u bij ons een kijkje nemen. Heeft u vragen over onze aangeboden producten? Onze medewerkers staan u graag te woord!