Coin album

Coin album nodig?

Bent u op zoek naar een coin album voor uw muntenverzameling? De Man - Werkendam heeft alle producten die u nodig heeft als beginnende of ervaren verzamelaar. Heeft u onze uitgebreide webshop al gezien? Hier staan alle producten die wij verkopen. Ons brede aanbod is in de afgelopen jaren flink gestegen. Het is een unieke en bijzondere verzameling en wij hebben medewerkers in dienst die dezelfde passie met jullie delen op het gebied van munten. Hierdoor kunnen zij u perfect te woord staan. Wij hebben al sinds 1942 ervaring op het gebied van muntenverzameling.  Wij hebben onder andere verschillende albums, insteekboeken, muntautomaten en koffers om uw munten in op te slaan. Verder hebben wij ook opslagmappen voor uw bankbiljetten, ansichtkaarten, FDC-enveloppen en EDB-vellen. Wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte producten om verder te gaan met verzamelen. Wij zijn het adres voor uw coin album.

Hartberger munthouders zelfklevend of om te nieten 
   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten
 
Hartberger bestseller
   
Bonus punten bij elke bestelling
   

Coin album van De Man – Werkendam

Op zoek naar een coin album? De Man – Werkendam is al enige tijd een begrip in de regio en uitgegroeid tot een Nederlandse leverancier. Wij zijn de enige dealer in Nederland van Hartberger. Verder hebben wij dealers in België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk en Engeland. Wij zijn in Nederland uniek in zijn soort en bieden u daarom ook een uitgebreid aanbod aan. Doet u een bestelling boven de 50 euro en woont u in Nederland of België? Dan zijn de verzendkosten voor u gratis. Wilt u meer weten over de verzendkosten buiten Nederland? Op de website vindt u het kopje ‘verzendkosten’ waar alles per land beschreven staat. Wij zijn het adres van coin album.

Vind uw coin album in onze unieke collectie

De Man-Werkendam zegt het eigenlijk al: wij zijn gevestigd in Werkendam. Wij zijn de trotse importeur van de merken Kobra en Lindner. We zijn ook een producent van Hartberger, Unie en Mandor. Bij ons kunt u slagen als u op zoek bent naar een specifiek product voor uw verzameling. Ook als u iets zoekt dat niet in onze collectie terug komt, kunt u bij ons terecht. Samen zorgen wij ervoor dat u het laatste stukje van uw verzameling in handen krijgt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan klaar voor u. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen over bepaalde producten. Wij regelen voor u een coin album op maat!

Over ons

In 1942 zijn wij begonnen in Dordrecht. Dit ging toen voornamelijk over postzegels verzamelen. Tot eind jaren 60 werd de productie grotendeels vanuit eigen huis verzorgd. Inmiddels zijn wij zo groot geworden dat vanuit huis niet meer mogelijk is.

There are no products matching the selection.