Coin albums

Coin albums nodig?

Bent u op zoek naar coin albums voor naast uw muntenverzameling? Of verzamelt u juist alleen de coincards? Coincards zijn de omhulsels waar onder andere de herdenkingsmunten, penningen en historische munten in verwerkt zijn. Wij hebben deze populaire verzamelitems in onze collectie zitten. De verpakking van de munt is vaak net zo speciaal als de munt zelf en verdient ook netjes bewaard te worden. Onze coin albums hebben speciale vakken, waar de omhulsels perfect in passen. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Munthandelaren en daarom kunt u bij ons enkel coincards kopen waar echtheid gegarandeerd is. Wij verkopen geen kopieën of vervalsingen. Kijk snel op de website naar ons ruime aanbod. Naast coincards verkopen wij munten, bankbiljetten en postzegels om uw collectie mee uit te breiden. In onze uitgebreide webshop zijn de verschillende producten te vinden. Mist u nog één onderdeel in uw collectie en wilt u hem graag compleet hebben? Wij hebben het puzzelstukje dat u nog zoekt! Samen maken wij uw verzameling compleet! Wij verkopen verschillende merken catalogussen voor uw verzameling. De Man - Werkendam is sinds 1942 uw postzegel- en muntenverzamelaar specialist!

Hartberger munthouders zelfklevend of om te nieten 
   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten
 
Hartberger bestseller
   
Bonus punten bij elke bestelling
   

Breed aanbod coin albums

Op zoek naar coin albums? Heeft u in de loop der jaren verschillende coincards verzameld, maar liggen deze los in de la? Dat is zonde, want wist u dat de meeste coincards een nominale waarde van 5 of 10 euro heeft? Het is een officieel betaalmiddel in Nederland. Sinds 2002 zijn de coincards op de Nederlandse markt te verkrijgen. Tot en met 2009 waren de coincards van Nederland gemaakt van zilver. Dit houdt in dat de zilveren coincards een lichte oxidatie hebben/krijgen omdat het zilver is en open is verpakt. Het is een belangrijke zaak dat deze netjes opgeborgen worden, zodat deze oxidatie zo min mogelijk voorkomt. Wij leveren voor u speciale coin albums op maat!

Coin albums bij Hartberger

De Man – Werkendam is producent van de merken Hartberger, Mandor en Unie. Wij zijn importeur van de merken Lindner en Kobra en wij zijn leverancier van de merken Michel, hawid en diverse andere merken. Bent u benieuwd geworden naar de producten die wij verkopen? Kijk dan snel in onze webshop. Wij verkopen onder andere albums, muntalbums, postzegelalbums, voordruk albums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden en catalogi voor munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en EDB-bladen. Heeft u nog vragen over coin albums of andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan voor u klaar!

There are no products matching the selection.