Insteekalbum

Insteekalbum online kopen

insteekalbumHier vindt u alle postzegel insteekalbums en losse postzegel insteekbladen van Lindner.

De postzegel insteekalbums hebben wij onderverdeeld in:

Van deze uitvoeringen zijn diverse soorten leverbaar met witte en zwarte bladen.

Ook zijn ze leverbaar in diverse diktes zoals 6(12), 8(16), 12(24), 16(32), 20(40), 24(48),  30(60) en 32(64) bladen(bladzijden).

Enkele witte insteekalbums met 32/64 blader(blz) zijn leverbaar met een middenscheiding.

Insteekalbum online kopen

Bent u op zoek naar een passende insteekalbum voor uw collectie?  Heeft u een muntencollectie of een postzegelverzameling en wilt u deze graag in een passend insteekalbum showen? Of heeft u misschien al een uitgebreide verzameling en past deze niet meer in uw album? Voor zowel de beginnende als de ervaren verzamelaar beschikken wij over een ruim aanbod. Wij hebben verschillende soorten en maten insteekalbums en er is altijd een passende maat in ons assortiment. Voor een beginnende verzamelaar is het moeilijk om de juiste keuze te maken. Een album kiest u niet voor een jaar maar vaak voor een langere tijd. Het is belangrijk dat uw album niet gaat vervelen of snel slijtage vertoont. Onze medewerkers kijken graag met u mee naar een mooi en passend album voor uw unieke collectie.

Verschillende insteekalbums

Al onze albums zijn van sterke kwaliteit gemaakt zodat u lang kunt genieten van uw verzameling. Wilt u graag uw collectie uitbreiden en heeft u al een insteekalbum? Wij hebben insteekhoezen in verschillende soorten en maten. Zo kunt u makkelijk en snel uw collectie weer oppakken. U hoeft dan geen nieuw album aan te schaffen maar u kunt de insteekhoezen eenvoudig toevoegen aan uw insteekalbum. U kunt bij ons zowel in de winkel als in de webshop een bestelling plaatsen. Wij hebben alles voor u als verzamelaar. Bent u op zoek naar een bepaald product en kunt u het niet vinden in de webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen zoeken naar het door u gewenste product. Hebben wij het helaas niet in onze collectie? Dan zorgen wij ervoor dat het product besteld wordt waarna u het al snel in Werkendam kunt ophalen.

Insteekalbum van Hartberger

Naast een insteekalbum van Hartberger, hebben wij ook diverse muntalbums, voordruk albums, muntenboxen en koffers in ons assortiment. Wij hebben een ruim en divers aanbod zodat u vast en zeker kunt slagen. Wij werken samen met Hartberger en dat maakt ons uniek. Hartberger is de importeur en producent van de verschillende mapjes die wij aan u verkopen. U hoeft dus niet het hele land door te reizen op zoek naar een insteekalbum. Wij zijn gevestigd in Werkendam dat op slechts 2 minuten rijden van de A27 ligt. U kunt ons makkelijk vinden en bij een bestelling vanaf 50 euro is de verzending zelfs gratis. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u nog vragen over bepaalde producten? Onze deskundige vakmensen staan u graag te woord.

There are no products matching the selection.