Kobra Alben

Kobra alben nodig?

Bent u op zoek naar een Kobra alben voor uw verzameling munten, postzegels en bankbiljetten? Bij De Man - Werkendam bieden wij u een groot aanbod aan verschillende soorten albums. In ons ruime assortiment vindt u onze prachtige Kobra alben. Naast het verkopen van verschillende Kobra album's vindt u bij ons ook diverse muntalbums, postzegelalbums, voordruk albums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, benodigdheden van andere merken en diverse catalogi voor uw verzameling munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen, penningen, PTT-mapjes, FDC enveloppen en EDB-bladen. Onze uitgebreide collectie biedt u vele mogelijkheden aan voor het uitbreiden van uw verzamelcollectie. Heeft u vragen over onze Kobra alben? U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. 

Kobra alben bij De Man - Werkendam

Bij De Man - Werkendam bent u aan het juiste adres voor het vinden wat een echte verzamelaar nodig heeft! In onze uitgebreide webwinkel bieden wij u een breed en uniek assortiment aan. De Man - Werkendam is in 1942 begonnen in Dordrecht. In de loop der jaren zijn wij steeds verder uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten. Menig verzamelaar weet onze webwinkel en verkooppunten te vinden. Op onze website vindt u een overzicht van onze verkooppunten. Hier kunt u gemakkelijk uw gewenste producten bekijken en kopen. Gaat u voor gemak? Dan kunt u via onze website onze producten bestellen. De Man - Werkendam is sinds een aantal jaar verhuisd naar Werkendam. De Man-Werkendam is de importeur en producent van de mapjes van Hartberger.

Jarenlange ervaring 

De Man - Werkendam is in 1942 opgestart in Dordrecht. Na de start als groothandel in postzegels hebben wij onze winkel steeds verder uitgebreid en zijn wij begonnen met het verkopen van producten, zoals insteekalbums. In 1995 heeft de Man - Werkendam het merk Hartberger overgenomen en is de productie van de munthouders naar Werkendam verhuisd. Wij bieden u een jarenlange ervaring aan in het produceren en importeren van prachtige producten. De Man - Werkendam produceert vanuit een aparte onderneming voor andere bedrijven onder andere ringbanden en bladen in allerlei soorten en maten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. In onze webshop vindt u alles voor de echte verzamelaar.

Kobra alben online kopen

In onze webshop kunt u gemakkelijk uw Kobra alben online bestellen. Bij een besteding vanaf 50 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen. Wij verzenden uw bestelling geheel gratis! Bent u op zoek naar prachtige postzegels of munten voor uw verzameling? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel voor uw Kobra alben