Koffer munten

Bent u op zoek naar koffer munten? Koffer munten bieden de ideale manier om munten op te bergen en mee te nemen. De koffers bevatten verschillende vak indelingen zodat u grote en kleine munten gemakkelijk kunt onderscheiden en bewaren. In de koffers kunnen maximaal 800 munten bewaard worden.  De binnenkant is afgewerkt met nette bordeauxrode velours zodat de munten niet beschadigd worden tijdens het vervoer. De koffer munten zijn van verschillende materialen gemaakt zoals aluminium, kunstleder of leder. Al onze koffers zijn voorzien van sloten en handgrepen om het gemak optimaal te maken.  

Koffer munten van Hartberger

Hartberger heeft verschillende koffer munten in de collectie. Behalve een koffer voor de munten hebben wij ook zelfklevende munthouders, munthouders om te nieten, bladen, banden, complete muntalbums en speciale voordrukalbums voor (euro)munten van alle landen. Ook als u de 2 euro herdenkingsmunten of de 5 en 10 euro herdenkingsmunten spaart kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruim en divers aanbod van prachtige albums. Wij zorgen ervoor dat u uw gespaarde muntencollectie trots kunt showen in één van onze mooie albums. Wij weten zeker dat u bij ons slaagt voor uw Hartberger koffer munten.

Verschillende aanbiedingen van koffer munten

Wij hebben verschillende aanbiedingen voor u als u wilt starten met een verzameling maar niet gelijk veel geld kwijt wilt zijn. Misschien weet u nog niet zeker of u het verzamelen wel leuk vindt. Als u als een dure aanschaf heeft gedaan is het moeilijker om te stoppen. Wij helpen u graag bij het maken van een geschikte keuze. Elke maand veranderen de aanbiedingen dus u kunt in de loop der tijd uw collectie aanvullen. Ook als u al een bestaande collectie heeft en u gebruik wilt maken van een actie dan kan dat! U kunt van meerdere aanbiedingen gebruikmaken zodat u rustig kunt beginnen met sparen. De kosten hoeven niet hoog te zijn. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die er zijn om te starten met verzamelen.

Over De Man – Werkendam

Al ruim 70 jaar zijn wij een begrip in de regio. Wij zijn een klein bedrijf waar uw verzameling centraal staat. Wij zorgen er voor dat uw collectie uniek en bijzonder is en blijft! Het maakt niet uit welke koffer of insteekhoezen u bij ons bestelt, het is altijd van hoogwaardig materiaal gemaakt. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk omdat wij graag uw verhaal horen over uw waardevolle collectie. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel. Ook kunt u een bestelling plaatsen in onze webwinkel.

There are no products matching the selection.