Koffer voor munten

Bent u op zoek naar koffer voor munten? Wilt u graag uw munten vervoeren in een speciale koffer voor munten? Een koffer die speciaal voor munten gemaakt is zorgt ervoor dat tijdens het vervoeren de munten niet kunnen beschadigen.  De koffers beschikken elk over een vak indeling zodat u precies kunt zien welke collectie in welk vak te vinden is. De grootste koffer biedt ruimte aan maximaal 800 munten. Er zijn verschillende maten te koop. In de winkel of in de webshop staat ook de hoeveelheid beschreven bij de koffers. Kijk hier goed naar. De binnenkant is afgewerkt met nette bordeauxrode velours en de buitenkant is van aluminium, kunstleder of leder. Elke koffer heeft zijn eigen stijl.

Koffer voor munten van Hartberger

Op zoek naar een koffer voor munten? Elke collectie is uniek en waardevol. Soms zijn uw verzamelobjecten waardevast, sterk in waarde stijgend of heeft deze alleen een emotionele waarde. Waarom u een verzameling heeft maakt ons niet uit. Bij ons wordt iedere collectie hetzelfde behandeld. Wij vinden het belangrijk dat de juiste koffer bij de juiste collectie past. Mist u nog maar één onderdeel van uw collectie? Wij gaan graag samen met u naar het missende onderdeel op zoek. Behalve een koffer voor de munten hebben wij ook zelfklevende munthouders, munthouders om te nieten, bladen, banden, complete muntalbums en speciale voordruk albums voor (euro)munten van alle landen. Voor de herdenkingsmunten van 2, 5 en 10 euro hebben wij aparte catalogi. Bekijk dus snel alle mogelijkheden en vindt uw koffer voor munten!

Verschillende aanbiedingen van koffer voor munten

Voor de startende verzamelaar hebben wij maandelijks aanbiedingen. Als u de aanbiedingen goed in de gaten houdt, kunt u voor een betaalbare prijs uw verzameling starten en aanvullen. Omdat wij allemaal dezelfde passie hebben helpen wij u graag. Weet u eigenlijk niet goed waar u moet beginnen met sparen? Wij helpen u met een opzet zodat u er zelf mee verder kunt. Voor een muntencollectie of een postzegelcollectie bent u bij ons aan het juiste adres. Voor beide collecties hebben wij koffers op maat zodat u vol trots uw collectie mee kunt nemen om te showen. Iedere koffer is uniek en wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte koffer. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij hebben om te starten met verzamelen.

Over De Man – Werkendam

De Man – Werkendam is al jarenlang een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn begonnen uit passie voor postzegels en door de tijd heen zijn wij uitgegroeid tot specialisten op het gebied van munten. Wij vinden het geweldig om u te helpen met uw collectie.  Mogen wij u binnenkort in onze winkel begroeten?

There are no products matching the selection.