Munten verzameling album

Munten verzameling album nodig?

Bent u op zoek naar een munten verzameling album voor uw nieuwe of bestaande muntenverzameling? Voor elke muntenverzameling hebben wij een passende munten verzameling album. Voor degene die net beginnen met verzamelen, hebben wij de startalbums. Dit is een goedkopere manier om aan uw verzameling te gaan beginnen of voor het uitbreiden van uw collecties. Deze kunnen later eenvoudig door middel van insteekhoesjes uitgebreid worden. Daarnaast hebben wij euro albums. Dit is een album met 12 pagina’s. Elke pagina is voor een land dat de euro gebruikt met de munten van 2002 en later. Op elke pagina worden foto’s afgedrukt waar alle 8 verschillende munten op te zien zijn, deze gaan van 1 cent tot en met 2 euro, compleet met alle specificaties.

Hartberger munthouders zelfklevend of om te nieten 
   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten
 
Hartberger bestseller
   
Bonus punten bij elke bestelling
   

Munten verzameling album met munthouderhoesjes

Op zoek naar een munten verzameling album? Sommige landen begonnen zelfs al in 1999 met de productie van euromunten. Voor al deze munten zijn aparte pagina’s beschikbaar in onze webshop. Alle pagina’s voor alle landen zijn apart te verkrijgen. Ook voor de speciale euromunten van bijvoorbeeld de 5 en 10 euro die een aantal keer geïntroduceerd zijn in sommige landen, kunt u Blanco pagina’s van GMI20R invoegen in uw collectie en de speciale euromunten toevoegen. Om de munten netjes in het midden van de mapjes te doen, hebben wij munthouders te koop. Munthouders zijn vervaardigd en van milieuvriendelijke materialen gemaakt, die speciaal zijn geselecteerd om ervoor te zorgen dat uw munten een opslagsysteem krijgen dat uw waardevolle collectie niet schaadt. Zo ziet de hele collectie er hetzelfde uit en creëert u eenheid in uw collectie. Het zijn zelfklevende hoesjes waar de munten in het midden te zien zijn. Het beschermt de munt tegen vervuiling van buitenaf en tegen de corrosie door vocht. De munthouder heeft ook geen scharnieren of nietjes. Hierdoor beschadigen ze de insteekhoesjes niet. De hoesjes zijn verkrijgbaar in kleine verpakkingen van 25 stuks tot grote verpakkingen van 1.000 stuks. Wij maken uw munten verzameling album graag compleet!

Munten verzameling album bij De Man – Werkendam

In onze collecties zijn verschillende ringbanden voor de muntenverzameling verkrijgbaar. Heeft u al een GM-ringband voor uw munten? Dan passen alle Hartenberger GM-, MS- en S-pagina’s in deze map. Beschikt u over een LK-ringband, daar kunnen alleen de LK-pagina’s in. Let hierop! Wij verkopen beide ringmappen, weet u niet precies welke map u heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij laten u de verschillen tussen beide mappen zien. Al onze medewerkers staan voor u klaar!

There are no products matching the selection.