Munten verzameling map

Munten verzameling map nodig?

Bent u op zoek naar een munten verzameling map om uw verzamelde munten in te bewaren?  Voor zowel grote muntencollecties als een klein mapje voor munten zijn bij ons verkrijgbaar. Wij hebben munthouders, bladen voor munthouders, systeembladen voor bankbiljetten, ansichtkaarten, aandelen en coincard, banden voor alle bladen en zelfs complete (euro) albums. Bent u net begonnen met munten sparen of heeft u al juist een grote collectie en wilt u deze mooi opbergen, dan hebben wij een groot aanbod aan albums voor u. Vindt u het lastig om een juiste keuze te maken voor een bepaalde album? De Man - Werkendam staat voor u klaar voor al uw vragen over uw munten verzameling map!

Hartberger munthouders zelfklevend of om te nieten 
   
 
Hartberger munthandschoenen
   
Het laatste nieuws van Hartberger albums voor munten
   
Hartberger startsets voor munten, bankbiljetten en ansichtkaarten
 
Hartberger bestseller
   
Bonus punten bij elke bestelling
   

Munten verzameling map van Hartberger

Eén van onze merken die wij verkopen is Hartberger. Wij zijn producent van Hartberger. Dit merk heeft een prachtig munten verzameling map. In ons assortiment zijn startersets, euro albums en voordruk albums te vinden. Naast grote albums leveren wij insteekhoezen om in een album toe te voegen. Heeft u al een map van Hartberger in bezit en wilt u deze uitbreiden met insteekhoezen voor een nieuwe collectie? Wij bieden bijna alle producten ook los aan, waardoor u uw mappen kunt bijwerken en niet een compleet nieuw album aan hoeft te schaffen. Wij beschikken over een eigen webshop waar u alle producten die wij verkopen kunt vinden. Alle maten en specificaties kunt u onder de producten vinden. Heeft u onze webshop al bekeken?  Wilt u graag beginnen met een muntenverzameling? Dan raden wij u aan om een starterset aan te schaffen. Deze set biedt u de mogelijk om te beginnen met sparen. Deze set kunt u ter zijner tijd uitbreiden met insteekhoezen. Door uw munten netjes in een munten verzameling map te doen, worden de munten keurig en netjes bewaard.

Over De Man - Werkendam

De Man in Werkendam heeft al jarenlange ervaring in munten verzameling mappen. Sinds 1942 is De Man hét adres als het gaat over muntenverzamelingen. Heeft u een bestelling voor meer dan 50 euro? Dan zijn de verzendkosten gratis voor u! Naast het merk Hartberger, hebben wij ook Mandor, Unie, Lindner, Kobra, Michel en Hawid. In onze webshop zijn alle producten te vinden. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw muntencollectie en kunt u het niet vinden in onze webshop? Vraag vrijblijvend informatie aan bij ons en wij kijken samen met u naar het product waar u op zoek naar bent. Wij hebben een groot aanbod in albums, insteekboeken, koffers en alle benodigdheden voor munten, postzegels, ansichtkaarten, aandelen, penningen en PTT-mapjes. Zien wij u binnenkort in de winkel verschijnen? Wij staan voor u klaar!

There are no products matching the selection.