Muntenkoffer

Bent u op zoek naar muntenkoffer om uw munten veilig te vervoeren? Gaat u met uw collectie naar een beurs en wilt u dat de munten veilig vervoerd worden? Dan bent u bij De Man – Werkendam aan het juiste adres. Of u nu met het Lindner muntbox-systeem begint of deze reeds verzamelt, u kunt er zeker van zijn dat er jarenlange ervaring verwerkt is in het product. Onze muntenkoffer voldoet aan alle wensen van een verzamelaar. Let u als verzamelaar dus extra op het logo op de handgreep van de lade "Lindner", dit betekent originaliteit. Het Lindner boxensysteem is doorlopend in ontwikkeling en geeft u als verzamelaar de keuze om uw opbergmogelijkheden helemaal zelf samen te stellen. U kunt kiezen uit drie verschillende boxhoogtes en u heeft keuze uit meer dan 80 verschillende vakverdelingen voor uw verzameling. Zo beschermt u uw munten- en verzamelboxen in onze boxenkoffers thuis of onderweg. Het Lindner muntenbox-systeem kunt u onbeperkt uitbreiden. De boxen zijn gemakkelijk stapelbaar, passen uitstekend in kasten of op planken.Samen met de praktische en ruim aanwezige accessoires biedt Lindner alles wat u voor het opbergen van uw munten, medailles en bankbiljetten nodig heeft. Alle materialen die zijn gebruikt bij de muntenboxen zijn aan bijzondere kwaliteitstestten onderworpen voor ze in productie werden genomen.

Muntenkoffer: eenvoudig online te bestellen

Onze muntenkoffer is van krasvast materiaal gemaakt waardoor de koffers lang mooi blijven. Lindner heeft naast de muntenkoffer ook opbergmappen voor postzegels, munten, medailles en bankbiljetten. Het assortiment is groot en de keuze is reuze. Wij vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt voor uw muntenkoffer omdat deze vaak voor een langere periode gebruikt wordt. Naast het merk Lindner hebben wij ook een ruime collectie Hartberger muntenkoffers. Wij leveren niet alleen aan particulieren, u kunt ook als winkel bij ons terecht. Samen met u kijken wij naar de producten en helpen wij u graag om uw collectie aan te vullen. Vanaf 50 euro bezorgen wij gratis door heel Nederland.

Over De Man – Werkendam

De meeste producten worden nog steeds in onze werkplaats in Werkendam gemaakt. Omdat de productie in de afgelopen jaren is toegenomen, hebben wij enkele producten uitbesteed. In 1942 zijn wij gestart met de productie in Dordrecht. Al snel was dit pand te klein en zijn wij naar Werkendam verhuisd. Ondertussen zijn wij ook hier te groot geworden en daarom hebben wij enkele producten uitbesteed. Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden die er zijn.

There are no products matching the selection.